Xshell v5.0.0858 Full İndir

Xshell v5.0.0858 Full İndir


Xshell Full İndir
Xshell Full İndir

Xshell programı TelNet tarzı bir programdır mevcut Telnet'ten farklı bir görünüme ve esnek bir yapıya sahiptir, en belirgin özellikleri kullanıcı ara biriminin kullanıcı tarafından düzenlenebilmesi ve yapılan tüm işlemlerin günlük şeklinde tutulabilmesi. Telnet programına aşina olmasanızda kolaylıkla Xshell ile bir sunucuya erişim yapabilirsiniz.

Özellikle IT sektöründe çalışanların ihtiyacı olabilecek bir program. Windows platformlarında çalışan SSH1, SSH2, SFTP, TELNET, RLOGIN ve SERIAL uçbirim öykünücüsüdür. Xhell ile Windows iş istasyonundan kolaylıkla ve güvenle Unix/Linux sunucularınıza erişim sağlayabilirsiniz. SSH iletişim kuralı internet üzerinden güvenli bağlantılar için gerekli olan şifreleme ve kullanıcı kimlik denetimine izin vermekte ve böylelikle daha güvensiz olan TELNET ve RLOGIN iletişim kurallarının yerine geçmektedir.

Xshell hem giriş seviyesi, hem de ileri düzey kullanıcılara yönelik olarak tasarlanmıştır. Yazılımın kullanıcı arabirimi ileri düzey kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği yerel komut çalıştırma, düzenli ifadelerle (regular expression) arama yapma, dinamik port yönlendirme, farklı dil desteği vb güçlü kullanım özellikleri sunar.
Xshell v5.0.0858 Full İndir


Rar Şifresi: www.teknomobil.org
    Xshell v5.0.0858 Full İndir Xshell v5.0.0858 Full İndir Reviewed by on Mart 24, 2018 Rating: 5

    Hiç yorum yok:

    Tema resimleri sebastian-julian tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.