Windows 7 Lisanslama (Windows 7 Loader) - Orjinal Yapm

Windows 7 Lisanslama (Windows 7 Loader) - Orjinal Yapma




Windows 7 Lisanslama (Windows 7 Loader) - Windows 7 Orjinal Yapma
     Windows Loader, Türkçe anlaşılır şekliyle Windows 7 Lisanslama yazılımı, yüzde yüz temiz, açık kaynak kodlu, çoklu dil desteğine sahip, Win 7Win 7 sp1 ve son çıkan diğer Windows server ailesinden herhangi bir işletim sistemini lisanslı hale getirmek için By Daz ekibi tarafından geliştirilmiş olan bir nevi sistemi fulle’me betiğidir.

     Windows Loader,  çıkarmış olduğu sekizinci sürümü olan 2.2.2’yi Win 7VistaOffice 2010 veOffice 2013’i lisanslı hale getirmek için, son sürümü olan 2.3.0’ı da  Win 8Win 8.1., Office 2013ve Office 365’i lisanslı hale getirmek için piyasaya sürmüştür. Ayrıca son sürümü ile Office 2012 aktivasyonu da gerçekleştirebilme özelliği getiren çok başarılı bir program olmuştur.

     Windows 7 lisanslama yazılımı, Windows kullanıcıları için çok makbule geçmiş olup, özellikle de Office kullanıcılarına ağır gelen en büyük sorunlarda birisi olan lisanslı programlara para ödeme sorununu bir nebze de olsa ortadan kaldırmıştır. En azından Office programlarını ücretsiz ve sınırsız kullanabilmeleri için bu programı bilgisayarlarına kurarak işletim sistemlerini ve Office programlarını yasal olarak kullanabileceklerdir.  Ancak bu programı Windows yükleyici yüklemenizin daha faydalı olacağı tavsiye edilmektedir.

     Windows Loader,  yaklaşık piyasaya çıkalı beş yıl olmasına rağmen halen aynı etkiyi göstermekte ve gün geçtikçe çalışmasına gelişerek devam etmektedir. Bu Windows 7 lisanslama programının özelliklerine kısaca değinmek gerekirse; işlemcisi hem 32-bit hem de 64-bit mimariyi destekleyen bilgisayarları destekler. Sanal bir makine içinde çalışır ve gerektiği zaman kendi ürün anahtarınızı girmenize müsaade eder.

     Windows Loader 7 Lisanslama programını indirmeden önce ilk yapmanız gereken şey bilgisayarınızdaki antivirüs programını devre dışı bırakmanızdır. Çünkü antivirüs açlarının % 80’i bu programı risk olarak görür ve indirmenize izin vermez. Daha sonra programı normal olarak çalıştırırsınız ve "Install” tuşuna basarak kurulumu tamamlarsınız ve ekrana gelecek pencereyi de "Tamam yada OK” diyerek kapatırsınız. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatırsınız Programla gerekli lisanslama işlemini yaptıktan sonra her türlü güncellemeleri rahatlıkla ve yakalanmadan kullanabilirsiniz artık.




Hemen İndir: 

Alternatif (İndir):

Alternatif (İndir):

Rar şifresi: www.hemen-indir.com


Windows 7 Lisanslama (Windows 7 Loader) - Orjinal Yapm Windows 7 Lisanslama (Windows 7 Loader) - Orjinal Yapm Reviewed by on Mart 24, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tema resimleri sebastian-julian tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.